Category Archives: retreats

ZomerRetreat

Data: 16-17-18 augustus 2019. Tijdens deze dagen met ritme, klank, dans en beweging exploreren we de wereld van de framedrum ten volle. Met het bespelen van framedrum heb je uniek gereedschap in handen om je vrouwelijke oerkracht te voelen, te voeden en hier aan uitdrukking te geven.

Een deel van de drumsessies vindt buiten plaats in het landschap van Athanor. De Retreat is voor beginners en gevorderden. We spelen op Tars, drums met schellen en op de tamburello. Drums zijn aanwezig!  Als je een drum in je bezit hebt, neem deze dan mee.

Tijdstip: Vrijdagavond 16 augustus 2019 vanaf 16.00 uur t/m zondag 18 augustus 16.00 uur

Deelname: € 385, dit bedrag is inclusief btw en accommodatie op basis van koffie, thee e.a. vegetarische maaltijden en verblijf op een 2 – persoonskamer. Met een toeslag van € 37 is een 1- persoonskamer mogelijk.

Plaats: Centrum Athanor, Hooislagen 9 in Lochem.

Opgave graag voor 1 juli 2019.

WinterRetreat

Data: 11 t/m 13 januari 2020. De WinterRetreat schept een atmosfeer waarin je je kunt verdiepen in jezelf door middel van framedrumming en meditatie en door in de stille omgeving van Athanor te zijn. Ingebed in een drumcirkel waarin de beat wint aan kracht, klanken zich vermengen en de drums gaan zingen wordt er na de drumsessies veel ruimte geboden voor verstilling en introspectie.

De Retreat is voor gevorderden en voor beginners, mits je een introductie of workshop in framedrumming hebt gevolgd.

Tijd:  zaterdagavond 11 januari vanaf 17.00 uur t/m maandag 13 januari 16.00 uur.

Deelname Retreat en accommodatie:  € 385 inclusief btw. Inbegrepen zijn koffie, thee, fruit, lunches, vegetarische maaltijden, logies op een 2-persoonskamer. Met een toeslag van € 40 is een 1-persoonskamer mogelijk.

Locatie: Centrum Athanor, Hooislagen 9, te Lochem.

www.centrumathanor.nl