Winter~Blessings

Zaterdag 6 januari 2024

In de eerste week van het Nieuwe Jaar nodigt Winter ~ Blessings je uit om te pauzeren, om herhaaldelijk te drummen, in de verstilling te gaan en te onderzoeken wat je mee wilt nemen het nieuwe jaar in. Tussen de drumsessies in laten we ons inspireren door muziek en verhalen van The Northern Sisterhood of Drums.

Moederlijnen

Er zijn vele moederlijnen die zich uitstrekken over de planeet. Deze moederlijn leidt je naar het hoge noorden. Beelden van ongerepte sneeuwvlaktes en bevroren meren raken je innerlijk landschap aan en versterken je gevoel van vrij en onbegrensd te zijn.

In Winter~Blessings hebben de liederen en verhalen de kou gekozen en spreken ze tot je over de voorouderlijke drumroots, de rendiervrouw en de wilde wijsheid in je zelf. Ze spreken tot je om dat wat nu niet meer nodig is op het koude ijs achter te laten en mee voorwaarts te nemen wat veilig bewaard is gebleven in je hart. 

WINTER~RETREAT Drum Weaver o Carolyn Hillyer
Drum Weaver Ó Carolyn Hillyer

Drumsessies

We keren tot onze drum voor plezier, voor introspectie en voor een ritueel. Zij is ons voertuig. Weet je ingebed als je deel uitmaakt van deze drumcirkel waarin de vibraties zich vermengen, de drums gaan zingen en het ritme wint aan kracht terwijl jij een innerlijke reis maakt.

Je bent welkom

Deze dag is voor beginners en gevorderde drummers. Bij deelname krijg je enkele eenvoudige ritmes, die we spelen, toegestuurd. Zodat je ze ‘by heart’ kent en in de ervaring kunt gaan.

Neem natuurlijk je frame drum mee en ook je shamanen drum met stok, als je die hebt. Een ander passend instrument is welkom en eveneens subtiele klankschaaltjes en belletjes.

Potluck

Zou je iets lekkers te eten voor de lunch mee willen nemen voor een gezamenlijke Potluck?

Voor verdere info en opgave: info@isabellaverbruggen.nl tel: 06 222 824 33

Datum & TijdstipZaterdag 6 januari 2024
10.00-17.00 uur. Ontvangst met koffie/thee e.d. We sluiten af met een drankje.
Plaats:Centrum Cordium, De Ruyterstraat 65, Nijmegen. Cordium ligt op loopafstand van CS Nijmegen
Deelname:€ 65.

Op de afbeelding rust copyright: Drum Weaver Ó Carolyn Hillyer seventhwavemusic.co.uk