Soul Drumming

Voor beginners start 10 februari 2023

Graag nodig ik je uit voor deze drumcursus die bestemd is voor vrouwen die de schoonheid en kracht van framedrumming willen ervaren. De framedrum is een veelzijdig instrument en verbonden met het eeuwige vrouwelijke. Een Vrouwendrumcirkel is een heel oud archetype. Zij schept een bedding waarin herkenning wordt gewekt en gevoed.

Wanneer we lang eenzelfde ritme spelen brengt ons dat in een diepere staat van bewustzijn. Het herinnert ons aan de tijd in de baarmoeder, waar we in resonantie waren met de drummende pulse van de hartbeat van onze moeder en de zingende stroom van haar bloed.

Je leert de basisstrokes en verschillende ritmen te spelen, vaak in ritme met de walkbeat. Het erfgoed van de framedrum, verbonden met de godin in al haar vormen en archetypen, weeft zich door de lessen heen en laat de drum in onze handen winnen aan kracht en betekenis.

In de aanschaf van de framedrum krijg je advies. Dit kan ook in de 1e les. Drums voor beginners zijn vanaf € 45 beschikbaar. Een stembare drum met een echt vel kost ongeveer € 150.

Deze beginnerscursus, die de naam Artemis krijgt, vindt éénmaal in de vier of vijf weken op de vrijdagochtend plaats. De cursus kan een opmaat zijn naar de Jaartraining The Feminine Path of the Framedrum die in het najaar zal starten.

Deelname:€ 195,00
Tijdstip: 10.00 uur- 12.30 uur, ontvangst vanaf 9.30 uur
Data:10 februari, 10 maart, 7 april, 12 mei, 9 juni 2023
Plaats:Sweersstraat 28, 6524 BM Nijmegen.
Dit is op loopafstand van Centraal Station Nijmegen