Drum~Priesteres Training

Start 1-2 november 2025

Een Drum ~Priesteres is van oudsher verbonden met het vrouwelijke principe van de schepping, de Moedergodin, de aarde en de natuur en heeft een eigentijdse vorm. De priesteres en de godin in haar vele verschijningsvormen hebben diepe imprints in ons collectief onderbewuste. We herkennen ze als archetypen en zij kunnen een bron zijn van wijsheid, creativiteit en humor. Tegelijkertijd is het pad van de priesteres tijdloos, haar oorspronkelijke heilzame vaardigheden zijn nog steeds van kracht; een intermediair zijn tussen de zichtbare en onzichtbare wereld.

Opnieuw is, sinds het einde van de vorige eeuw, haar framedrum een geliefd instrument van veel vrouwen geworden. Als priesteres heb je met de framedrum een prachtig, ritueel instrument in handen voor je werk. Je bekwaamt je gedurende de training in het toepassen van de ritmische muziek in haar veelzijdigheid zoals het creëren van eenheid, voor introspectie, bij het leiden van ceremoniën en levensovergangen en bij verhalen.

Eveneens is een belangrijke vaardigheid die je je eigen maakt, het vermogen om met energie te werken. Je leert hoe je je kunt afstemmen om een kanaal te zijn en te vertrouwen op je innerlijk leiding. In de training gaat aandacht uit naar heling; heling voor onszelf, voor de ander en voor de aarde.

De 2- jarige Drum~Priestreres Training vindt eenmaal in de 6 weken plaats in afstemming met het ritme van het Keltisch Jaarwiel. Meer informatie volgt later.

Drum~Priesteres Training wordt geleid door: Isabella verbruggen en Rosa Verlaan

Isabella Verbruggen
Priesteres en drumteacher
info@isabellaverbruggen.nl
www.isabellaverbruggen.nl
tel. 06 – 222 82 433

Rosa Verlaan
Priesteres, drumster en healer
rosa@adisa-healing.nl
www.adisa-healing.nl
tel. 06 – 231 85 701