Retreat

ZomerRetreat met Framedrumming 16-17-18 augustus 2019

De ZomerRetreat is er om het leven te vieren. In een tempel van ritme, klank en de natuur is er ruimte voor introspectie, heling en plezier. Framedrumming in al haar verscheidenheid ervaren is deze dagen het doel en het middel om in diepere lagen te komen.

De drumsessies vinden zowel binnen als buiten in het landschap van Athanor plaats. We spelen op tars, op drums met schellen en op de tamburello. Drums zijn aanwezig! Mocht je een drum in je bezit hebben, neem deze dan mee. De Retreat is voor beginners en gevorderden.

Tijdstip: vrijdag 16 augustus 17.00 uur t/m zondag 18 augustus 16.00 uur

Deelname Retreat en accommodatie: € 385, dit bedrag is inclusief btw, koffie, thee, fruit, lunches, vegetarische maaltijden en logies op een 2-persoonskamer. Met een toeslag van € 40 is een 1-persoonskamer mogelijk.

Locatie: Centrum athanor, Hooislagen 9 in Lochem

www.centrumathanor.nl

 

WinterRetreat met Framedrumming 11 t/m 13 januari 2020

De WinterRetreat schept een atmosfeer waarin muziek, meditatie en het landschap van Athanor je naar binnen laat keren om te onderzoeken wat zich diep van binnen roert.

Weet je ingebed als speelt in een drumcirkel waarin de klanken zich vermengen, drums gaan zingen en het ritme wint aan kracht terwijl jij een innerlijke reis maakt.

De Retreat is voor gevorderden en voor beginners als je een workshop of introductie in framedrumming hebt gevolgd. 

Tijdstip: zaterdag 11 januari vanaf 17.00 uur t/m maandag 13 januari 16.00 uur.

Deelname Retreat en accommodatie:  € 385. Dit bedrag is inclusief btw, koffie, thee, fruit, lunches, vegetarische maaltijden, logies op een 2-persoonskamer. Met een toeslag van € 40 is een 1-persoonskamer mogelijk.  

Locatie: Centrum Athanor, Hooislagen 9, te Lochem.

www.centrumathanor.nl